Skip to main content

VR Experience

Virtual Reality, oftewel virtuele werkelijkheid, is een online omgeving waarin een realistische situatie wordt nagebootst. Door gebruik te maken van verschillende zintuigen, komt de omgeving als ‘echt’ over. Virtual Reality leent zich uitstekend voor educatieve doeleinden.

De VR Experience biedt de deelnemer een leerzaam avontuur onder begeleiding van een ervaren docent. Een VR Experience beleef je met een bril en een handset. Het beeld of programma dat in de bril zit, kan zowel een echte video als een animatie zijn.

De Virtual Reality Experience daagt uit om te bewegen. De enige manier om op avontuur te gaan in deze wereld is door fysiek te bewegen.

VR in Class

VR in Class biedt alles wat je nodig hebt om Virtual Reality in de klas en op school toe te passen. VR in Class is speciaal ontworpen voor het onderwijs. VR in Class bestaat uit headsets, online lesmateriaal, accessoires en oplaadstations. Tools die je helpen boeiende lessen te maken en je leerlingen te enthousiasmeren. Hierbij ligt de focus op het ervarend leren.

Iedereen heeft vroeger op school geleerd over historische momenten. Die in het echt natuurlijk gevaarlijk of zelfs onmogelijk zijn om van dichtbij mee te kunnen maken. Door middel van Virtual Reality kan dit levensecht plaatsvinden en waant men zich terug in de tijd om het van dichtbij te ervaren.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Augmented Reality

Augmented Reality ‘toegevoegde werkelijkheid’ is een geprojecteerd ‘laagje’ over de werkelijkheid. Een van de bekendste spellen is Pokémon GO, waarbij de Pokémon in de echte wereld lijkt te verschijnen op je telefoon.

Mixed Reality

Mixed Reality is de techniek die de grens tussen de fysieke wereld en de virtuele wereld laat vervagen. De omgeving en alles wat zich daarin bevindt wordt in kaart gebracht. Vervolgens worden digitale objecten in de omgeving geprojecteerd. Deze digitale objecten zijn niet alleen interactief met de omgeving, maar ook met elkaar. Mixed Reality geeft 100% digitale objecten weer in de echte wereld waarmee gebruikers interactie kunnen hebben. Mixed Reality is dus een mix van VR en AR.