Skip to main content

GameGymWall

De uitdaging voor onze huidige maatschappij is om mensen en in het bijzonder de jongere generatie te laten bewegen. De GameGymWall maakt fysieke activiteit leuk en laat jongeren en ouderen interactief en zonder uitleg of begeleiding sporten.

De GameGymWall is een interactieve muur van 8 bij 3 meter met spellen waarbij je kan slaan, schoppen en gooien, zowel alleen als samen of in een groep. De GameGymWall verlaagt de drempel om te gaan bewegen.

Buiten het sociale aspect van samen spelen ontwikkel je met gamen met de GameGymWall ook vaardigheden die je nodig hebt in het dagelijks leven. Spelen op de GameGymWall ontwikkelt hand-oog coördinatie, precisie en balgevoel. Het biedt een andere manier van trainen en is leuk voor iedereen. De GameGymWall kan ook onderdeel zijn van hersteltherapie na een ongeval, revalidatie na een hart- of herseninfarct en als langdurig beweegtraject bij chronische ziekte.

Multi inzetbaar

Het systeem kan eenvoudig aan bijna elke wand worden gemonteerd, mits deze balbestendig is. Hierdoor is het zeer geschikt voor basisscholen én voor het voortgezet onderwijs, maar ook voor sportclubs, sportscholen en verenigingen.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hardware

Het systeem bestaat uit een projector, gamecomputer, geïntegreerde luidsprekers, 3D camera en een stootvast sensor frame. Alle hardwarecomponenten zijn ontworpen voor maximale duurzaamheid en 24/7 gebruik.

Games op de GameGymWall

De GameGymWall biedt een grote variatie aan spellen voor jong en oud, die zowel competitief als recreatief te spelen zijn.

Tic Tac Toe

Tic Tac Toe oftewel boter, kaas en eieren is het spel waarbij je moet proberen om drie dezelfde symbolen op een rij te krijgen.

Topografie

De wereldkaart zoomt in op een continent waarna de deelnemers de landen moeten zoeken die boven in het scherm weergeven worden. De deelnemer moet op het land tikken om te kijken of het juist is.

Connect Four

Het ouderwetse spel vier op een rij. De deelnemers moeten vier op een rij zien te maken.

Quiz Game

Een kennisspel waarbij vragen over verschillende onderwerpen gesteld worden. De algemene kennis van de spelers wordt getoets en is van belang bij dit spel.

Monster Match

Is een spel waarbij de deelnemer inzicht en beweging moet toepassen om een hoge score te behalen. Verschillende kleuren monsters moeten geraakt worden met een bal.

Idol Rush

Idol Rush is een actief spel waar zo snel mogelijk gespeeld moet worden. Twee spelers strijden tegen elkaar om alle blokken kapot te gooien. Er kan gewonnen worden door het gouden standbeeld te laten vallen.

Memory

Het spel waar hersenen getraind worden door plaatjes te onthouden. De speler kiest telkens twee vakjes uit waar figuren achter zitten. Dezelfde soort plaatjes moet gezocht worden om een paar te maken.