Privacybeleid

Als stichting vinden wij veiligheid en vertrouwen belangrijk. Zo belangrijk zelfs, dat wij graag met u delen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. In het kort: zorgvuldig. Net zoals wij het zelf ook prettig zouden vinden als het om onze eigen gegevens zou gaan. Hieronder vindt u de belangrijkste zaken duidelijk onder elkaar. Heeft u hierover vragen, dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1. Algemeen

In dit privacy statement geeft House of Esports informatie over de verwerking van persoonsgegevens door House of Esports, gevestigd aan de Persoonsdam 139-142, 3071 EE te Rotterdam. House of Esports is bereikbaar via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  House of Esports is de verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van de persoonsgegevens die via de website: www.houseofesports.nl, e-mail, sms, apps worden verkregen of gegenereerd. Dit privacy statement geldt voor de bezoekers van de website van House of Esports, de klanten van House of Esports en hun relaties, de bezoekers van evenementen van House of Esports en verder alle personen van wie House of Esports persoonsgegevens verwerkt met uitzondering van personen die werkzaam zijn bij House of Esports.

2. Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die door House of Esports worden verwerkt zijn:
(a) persoonsgegevens die u via de website www.houseofesports.nl, e-mail, sms, apps of op andere wijze direct of indirect heeft doorgegeven.
(b) persoonsgegevens die worden gegenereerd door het ontvangen van door ons verzonden elektronische berichten of uw gebruik van de website www.buroruw.nl, apps of daarmee vergelijkbare toepassingen. Voorbeelden van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zijn: voornaam, achternaam, adres, postcode en plaats, e-mailadres en telefoonnummer. Voorbeelden van persoonsgegevens die worden gegenereerd zijn: IP-adres, surf gedrag en andere gegevens over het gebruik van deze website.

3. Gebruik van persoonsgegevens

House of Esports gebruikt de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden die wij hieronder beschrijven: Nieuwsbrief en landingspagina – onderdeel van een eventcampagne – voor een evenement van onze opdrachtgever(s) waarvoor u bent uitgenodigd.
U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, voor- en achternaam. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat u het abonnement op de nieuwbrief hebt opgezegd. U kunt ook een email sturen dat u geen nieuwsbrief meer wilt.
House of Esports verwerkt uw persoonsgegevens voor uw deelname aan een evenement. In veel gevallen vragen we u de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, , e-mailadres, leeftijd. Deze persoonsgegevens hebben we nodig voor het ontwikkelen en organiseren van een evenement of eventcampagne.

4. Inschakeling van derden

House of Esports werkt met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. In dat geval sluiten wij met deze partners een verwerkersovereenkomst af. Zij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor de uitvoering van het evenement en om u op maat te informeren.

5. Wijziging || verwijdering van persoonsgegevens || klachten

Iedere persoon heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens. Indien een betrokkene van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de betrokkene vragen heeft over dit privacy statement kan de betrokkene House of Esports bereiken via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u een klacht heeft over hoe House of Esports uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via deze contactgegevens. Indien dat niet leidt tot een oplossing dan kunt u altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (www.acm.nl/nl).

6. Bewaartermijn

House of Esports bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden of zolang als nodig om te voldoen aan weten regelgeving.

7. Beveiliging

House of Esports heeft in de verwerkersovereenkomst met derde partijen technische en organisatorische maatregelen vastgelegd om persoonsgegevens van gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

8. Wijzigingen in het Privacy statement

House of Esports behoudt zich het recht voor dit privacybeleidt aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. House of Esports adviseert de betrokkenen dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige privacy statement is bijgewerkt op juli 2020.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Partners

  • 4 All Levels4 All Levels
  • Partners GvB FoundationPartners GvB Foundation
  • ErasmusEsportsErasmusEsports
  • Next Level EsportsNext Level Esports
  • Partners TheChallengeRoomPartners TheChallengeRoom
  • Event BrokerEvent Broker
  • HumanitasHumanitas
  • SportSupportSportSupport
  • PrestigePrestige
  • Partners YouTalentPartners YouTalent
  • Partners 21CCPartners 21CC
  • Partners PijlBoogPartners PijlBoog
  • BaanBaan
  • AlbedaAlbeda
  • JD eventmanagementJD eventmanagement
  • Partners MConPartners MCon
  • Partners Court PerformancePartners Court Performance
  • Orange Motors GroepOrange Motors Groep
  • Ministerievan Visuele ZakenMinisterievan Visuele Zaken
  • Gemeente RotterdamGemeente Rotterdam
  • Partners KNBBPartners KNBB
  • Sportbedrijf RotterdamSportbedrijf Rotterdam
  • Partners KayzrPartners Kayzr
  • DurftDurft

    Copyright © 2018 - 2020 Stichting House of Esports Gamen in de Maatschappij. Alle rechten voorbehouden